Felnőttképzés MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 2022

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 2022? Kérlek fordulj hozzánk bizalommal! Folyamatosan figyelemmel követjük Intézményünk életét, a működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat, valamint a teljes minőségirányítási rendszerünket. Minden képzésünk során résztvevői, valamint oktatói elégedettségi kérdőívek segítségével kapunk visszajelzést a képzési folyamat minőségéről. Nézze meg további információ a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/rolunk.

Míg az oktatók hagyományosan személyes környezetben oktatják a tanulókat, sok diák ma már kizárólag online oktatókra támaszkodik. Megvizsgálunk számos webalapú oktatói lehetőséget minden évfolyamon, valamint az online oktatói szolgáltatások vezető szolgáltatóinak áttekintését. Hagyományos megfelelőjével összehasonlítva egyértelmű, hogy az online oktatásnak van néhány egyedi előnye. A legtöbb online modul lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját tempójukban fejezzék be a kurzusokat – ez hihetetlenül kényelmes jutalom mindenki számára, akinek hektikus időbeosztása van. A web-alapú tanulás pedig közvetetten – tárgytól függően esetenként közvetlenül – a számítástechnikai, szövegszerkesztési és web-alapú kompetenciákat finomítja; amelyek mindegyikére vágyni fognak a jövőbeni munkaadók.

Az ipari digitalizációs stratégiájának kidolgozásában, vagy megvalósításában, az IPAR 4.0 szabványnak történő megfelelésben a következő területeken számíthat ránk: Ipar 4.0 érettségfelmérés, szemléletformálás, stratégia alkotás, és bevezetés, Tanácsadás, konzultáció, testre szabott oktatás, Projektmenedzsment, minőségbiztosítás, Projektmunka, modellezés, szakértői tevékenység, Képzési igények felmérése, képzési terv összeállítása, a megvalósításhoz szükséges képzési programok kidolgozása, Képzési folyamatok teljes körű menedzselése.

Jelen korunk munkaerő piacának legnagyobb kincse: A SZAKKÉPZETT MUNKAERŐ. A szakképzés, és a felnőttképzés megújulása elengedhetetlenné vált a technológia, a mesterséges intelligencia, a robotizáció gyors fejlődése, illetve a munkaerő-piaci elvárások folyamatos változása miatt egyaránt.Egyre több nagyvállalat, multinacionális cég érdeklődik Magyarország iránt, és gondolkodik leányvállalat, vagy üzemegység létrehozásán hazánkban.

Online/Személyes ügyintézés: Örömmel segítünk a kívánt kurzus/szolgáltatás megkeresésében! Kérdésed van kurzusainkkal kapcsolatban? Személyre szabott kívánságod van? Keress minket bizalommal irodánkban, nyitvatartási időben, vagy vedd fel kollégáinkkal online a kapcsolatot! Ügyintézés menete: A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel arra kérünk, hogy az ügyfélszolgálati irodákban történő személyes ügyintézés helyett lehetőség szerint válaszd az online kapcsolattartási módot. A személyes kontaktus elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk közösen a járvány terjedésének mérsékléséhez. Nézze meg további információ ezen a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/