Plidelig tomrerservice i Kobenhavn i dag?

Professionel udbyder af tømrertjenester i København? Tømrerfirma i København med et stort og fagligt netværk Skal du i gang med et større byggeri eller projekt? Og kunne du godt tænke dig kun at have ét firma på opgaven? Har du en opgave, som kræver en totalentreprise, kan vi bistå dig med hjælp. For selvom vi måske ikke kan tage os af alle opgaver relateret til totalentreprisen, har vi så mange år i branchen, at vi har samlet os et stærkt og fagligt kompetent netværk af andre faggrupper. Opdag ekstra info på Tømrer.

Kontakt os gerne for en nærmere snak. Få et tilbud på din tømreropgave Har du en tømreropgave, som du gerne vil have vores hjælp til, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du behøver ikke have besluttet dig for noget, inden du ringer, da vi er åbne for en ganske uforpligtende snak med dig om den eller de tømreropgaver, som vi har brug for hjælp til. Om opgaven er i København, Roskilde, Glostrup eller et helt fjerde sted på Sjælland, kan vi hjælpe dig. Vi kører gerne for en opgave og pålægger dig ikke en masse i kørselsgebyr. Vi ønsker at være det attraktive og oplagte valg, når du skal finde en tømrer.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken. Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.

Forskellen på skillevægge i gips og gasbeton? Gips og gasbeton er to vidt forskellige materialer med hver deres fordele og egenskaber. Gasbeton har følgende fordele: Det har god isoleringsevne Det kan modstå fugt og skimmelsvamp Det er let at arbejde med. Gips har følgende fordele: Det er lydisolerende; Det er et let og billigt materiale; Det er nemt at sætte op. Hvis fokus skal være på at sætte en væg op hurtigst muligt med den mest lydisolerende effekt (som f.eks. ved at dele et værelse op i to) er en skillevæg i gips det bedste valg. Ønsker du i stedet at sætte en skillevæg op i et rum, hvor der er tendens til fugt, vil en skillevæg i gasbeton i stedet være at foretrække.

Er en besigtigelse gratis? En besigtigelse er altid gratis. Ved større entrepriser er det som regel nødvendigt med en besigtigelse, inden vi kan komme med et tilbud. For at give dig så realistisk en tilbudspris som muligt, indkalder vi de relevante faggrupper til besigtigelsen, da de er bedst kvalificerede til at vurdere de enkelte fagspecifikke opgaver og svare på konkrete spørgsmål. Når vi er flere faggrupper, der skal besigtige, aftales et tidspunkt 1- 2 uger ude i fremtiden, hvor vi kan få adgang til din bolig og styre udenom myldretiden. Vi er mange parter, der skal køre, så der er meget tid at spare ved at undgå myldretidstrafikken.

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer? Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: Skillevægge Tilbygninger Terrasse Montering af vinduer og døre Udskiftning af vinduer og døre Montering af køkken Renovering Gulvlægning. Find ekstra detaljer på https://jacobsen-byg.dk/.