Prasanna Svindler eller stigning af en webdesign manager

Prasanna Satgunarajah eller vækst af en software manager? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Ingen ønsker at se produktsider i søgeresultaterne for “Hvordan man laver en proteinryst.” Disse mennesker er i læringstilstand, ikke købstilstand. Google forstår dette, hvorfor alle de bedste resultater er blogindlæg – ikke sider, der sælger proteinpulver. Det modsatte gælder for en forespørgsel som “køb proteinpulver.” Folk leder ikke efter en protein shake opskrift; de ønsker at købe noget pulver. Dette er grunden til, at de fleste af de 10 bedste resultater er sider med e-handel, ikke blogindlæg. At se på Googles topresultater som dette kan fortælle dig meget om hensigten bag en forespørgsel, hvilket hjælper dig med at forstå, hvilken type indhold du skal oprette, hvis du vil rangere. Lad os se på et mindre indlysende søgeord som “bedste øjencreme”, der får anslået 21.000 månedlige søgninger i USA.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Open source software indholdsstyringssystem Joomla er et populært valg blandt blogging-samfundet. Kraftig og fleksibel, Joomla kan bruges til at opbygge enhver form for hjemmeside eller blog med designfunktioner, herunder muligheden for at oprette din egen skabelon og gengive HTML til objekter / matrixer af data. Det bruger også Bootstrap til perfekte responsive designs. I lighed med WordPress.org er Joomla en selvhostet løsning, hvilket betyder, at du får brug for et domænenavn og webhosting for at bruge det (selvom der er mulighed for at oprette et websted på launch.joomla.org) Joomla-samfundet er meget mindre end WordPress-fællesskabet, så der er færre temaer og tilføjelser end for WordPress. Men der er stadig hundredvis af skabeloner at vælge imellem, og udvidelser for at tilføje flere funktioner, for at tilpasse din blogs design fuldt ud.

Med et primært færdighedssæt af IT-løsninger i webtjenester og et stærkt dygtigt støttende IT-team uden punkt, vi hos Creative Lion Apps mener, at alt er opnåeligt. Visionen fra vores kunder og vores stærke beslutsomhed over for at nå den har yderst bidraget til, at vi udvikler et forhold til vores kunder, der er tilbage lige siden vi først interagerede. Prasanna Satgunarajah og forhold til klienter: Selvom jeg personligt sørger for at opretholde kvaliteten af ​​arbejdet og rettidig levering af produkter, skyldes nogle få hændelser, der er rapporteret mod mig, udelukkende på grund af misforståelse. Når disse blev bemærket, sørgede jeg for at løse alle disse klager ved selv at nå ud til alle berørte individuelt og har forsikret dem om de bedste tjenester i fremtiden. Opdag ekstra detaljer on Prasanna Satgunarajah.